Catering

Iedereen heeft andere voorkeuren of wensen, graag kijken we samen naar een passend aanbod. Voor meer informatie bent u van harte welkom om vrijblijvend langs te komen in de winkel of kunt u contact opnemen via mail of telefoon. De prijslijst en het voorbeeldmenu geven een handvat voor de mogelijkheden.

Italiaans koken

Van elke kookles maken we een gezellige avond in Italiaanse sfeer met culinaire tips en technieken zodat u ook thuis optimaal kunt genieten van wat u heeft geleerd. De kookles begint altijd met een glas prosecco en met antipasto om daarna verder te gaan met het bereiden van een leerzaam, origineel en smakelijk samengesteld menu. Hierop aansluitend het diner waar we samen alle bereide gerechten aan een mooi gedekte tafel nuttigen onder het genot van uitstekende Italiaanse wijnen. De avonden beginnen om 18:00 uur en duren tot 22:00 uur, de kosten zijn €60,- p.p. alles inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 6 personen.

Serata

Naast de kooklessen kunt u ook aanschuiven bij een typisch Italiaanse avond met thema. Rossana zal een menu voor u samenstellen van gerechten uit de klassieke en streekgebonden keuken met bijpassende wijnen. Jullie hoeven alleen aan te schuiven en te genieten. De avonden beginnen om 18:30 uur en duren tot 22:00 uur, de kosten zijn €70,- p.p. alles inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

Wilt u een cursus op maat organiseren voor een groep vrienden of collega’s of een avondje anders uit, neem dan contact op met Rossana.